Alles over Cisco refresh

Alles over Cisco refresh

Al meer dan een jaar hebben organisaties over de hele wereld te maken met lange levertijden door toenemende hardware tekorten. Vooral processorchips zijn schaars!  Vareza ziet Cisco refresh als de oplossing voor deze uitdaging. Doe meer met bestaande apparatuur maar dan van hoge kwaliteit. En voor een betere prijs.


Opnieuw gemaakt met hoge kwaliteit

Cisco moet ook omgaan met het probleem van lage voorraad en lange levertijden, daarom krijgt Cisco Refresh nu de nadruk. Cisco Refresh is ontstaan vanuit de missie van Cisco om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Om dit mogelijk te maken zijn er verschillende projecten, waaronder Cisco Refresh. Bestaande hardware wordt niet opgeknapt of opgeknapt, maar weer in productie genomen. Cisco noemt dit remanufacturing, wat inhoudt dat de hardware het hele productieproces opnieuw doorloopt en bestaande onderdelen gebruikt om nieuwe producten te maken. Plus het moet voldoen aan de strenge Cisco eisen. 


Cisco refresh is de groene verstandige slimme keuze


Hoewel de hardware het hele productieproces opnieuw heeft doorlopen, zijn de kosten natuurlijk veel lager. Deze kostenbesparing komt tot uiting in de aanschafprijs van Cisco Refresh hardware. Kortingen op standaardprijzen variëren van product tot product, maar kunnen aanzienlijk zijn. Hoeveel de klant uiteindelijk voor het product betaalt, hangt ook af van de licentie die de klant kiest. U kunt bijvoorbeeld Cisco Refresh-hardware aanschaffen met een Cisco DNA-licentie van 3, 5 of 7 jaar.

Duurzaam en goedkoper

Twee voordelen die komen met een kleine maar, er moet wel beschikbaarheid zijn. In dit geval komt er apparatuur terug van overstock, lease en inruil, plsu demo materialen.  Indien beschikbaar kunt u echter niet alleen profiteren van snelle levering en hoge kortingen, maar kunt u ook bijdragen aan het verkleinen van uw CO2-voetafdruk.

Cisco heeft aardig wat voorraad die terug komt en er staan heel veel courante modellen tussen zoals de Cisco Catalyst 9000 series. Maar nog veel meer. Momenteel staan er meer dan 5000 producten in het Cisco refresh magazijn. 

Voordelen Cisco refresh buiten het feit dat het voldoet aan de strenge eisen van Cisco heeft het nog meer voordelen.

  • Voorraad
  • Garantie
  • Laatste software versie
  • Nieuwe onderdelen
  • SmartNet ready
  • Beter voor het Milieu
  • Overal inzetbaar 
  • Prijs
  • Hergebruik grondstoffen
  • Het bestaat al geen productie

Zoals u ziet veel voordelen, en weinig nadelen. De kwaliteit is en blijft van de hoge Cisco standaarden en de garantie is gelijk aan nieuw. U koopt dus apparatuur die opnieuw door het maakproces is gehaald tegen een lagere prijs. Dus alle voordelen voor een lagere prijs. 

Vareza is Cisco partner en is gecertificeerd door Cisco. Met deze status hebben wij toegang tot deze voorraad. Wilt u meer weten over Cisco en de inruil van uw oude of bestaande apparatuur neem dan contact met ons op sales@vareza.nl 040-2405388

Meer weten over Cisco refresh, bekijk de FAQ pagina 


Van Rees Zakelijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen