Vareza

Cisco hardware opkopen

Hardware opkopen

Cisco hardware opkopen, leer ons team kennen, wij gaan voor een mooie restwaarde van uw oude hardware.

Cisco hardware taxatie aanvragen

De Waarde van Cisco Hardware

Cisco is een naam die synoniem staat voor netwerkbetrouwbaarheid en prestaties. Echter, als bedrijfseigenaren overstappen op nieuwere systemen of hun bedrijfsbehoeften veranderen, blijft er vaak gebruikte hardware over die nog steeds waardevol is. Het verkopen van deze apparatuur kan niet alleen geld opleveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Waarom Vareza?

Bij Vareza begrijpen we de waarde van gebruikte netwerkapparatuur en bieden we een eenvoudig, snel en betrouwbaar inkoopproces. Gevestigd in Eindhoven, Nederland, zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van gebruikte netwerkapparatuur van topmerken zoals Cisco, HP, Juniper en vele anderen.

Inkoopproces bij Vareza

Ons inkoopproces is ontworpen met uw gemak in gedachten:

Stap 1: Aanbieden van Netwerkapparatuur
In deze fase kunnen klanten via de website Vareza.nl, e-mail of telefoon contact opnemen om hun gebruikte netwerkapparatuur aan te bieden. Details zoals merk, model, leeftijd, en staat van de apparatuur worden verzameld voor een eerste beoordeling.

Stap 2: Taxatie
Ons team van experts beoordeelt de aangeboden apparatuur op basis van marktwaarde, vraag en aanbod, en staat van de apparatuur. Een vrijblijvende prijsofferte wordt aan de klant verstrekt.

Stap 3: Inkooporder
Na akkoord van de klant wordt een officiële inkooporder gecreëerd.

Stap 4: Ophalen Volgens Afspraak
Er wordt een ophaaldatum en -tijd met de klant afgesproken. Afhankelijk van de grootte en de waarde van de apparatuur kan een speciale koerier worden ingeschakeld.

Stap 5: Speciale Koerier
Voor waardevolle en gevoelige apparatuur wordt een speciale koerier ingezet om de integriteit te waarborgen.

Stap 6: Testen in Magazijn
Na ontvangst in ons magazijn wordt de apparatuur grondig geïnspecteerd en getest door ons technische team.

Stap 7: Betalen van de Factuur
Na succesvolle inspectie en certificering wordt een factuur opgemaakt. De afgesproken betaling wordt binnen de gestelde termijn aan de klant overgemaakt.

Duurzaamheid en Hergebruik

De netwerkapparatuur die we inkopen, wordt zorgvuldig geïnspecteerd, schoongemaakt en opnieuw in de markt gebracht. Dit verlengt niet alleen de levensduur van waardevolle apparaten, maar draagt ook bij aan een circulaire economie. Hierdoor verminderen we samen de vraag naar nieuwe grondstoffen en beperken we afval.

 

Cisco hardware opkopen
Cisco hardware opkopen

 

Circulair vs Lineair

In een lineaire economie eindigen producten meestal als afval. In een circulaire economie worden producten en materialen hergebruikt, waardoor de levenscyclus wordt verlengd. Dit model past perfect bij Vareza’s visie op duurzaamheid en efficiëntie.

Cisco hardware opkopen, Vareza koopt uw gebruikte Cisco. Vraag een Taxatie aan

Als u overweegt uw Cisco-hardware of andere netwerkapparatuur te verkopen, nodigen we u uit om een taxatie aan te vragen bij Vareza. U ontvangt niet alleen een eerlijke prijs, maar draagt ook bij aan een duurzamere en efficiëntere wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een win-win situatie!

**Vraag Nu Uw Gratis Taxatie Aan op Vareza.nl!**

 

https://www.linkedin.com/company/vanreeszakelijk/