Cisco refresh is een slimme keuze
15 februari 2022 

Cisco refresh is een slimme keuze


De Cisco Refresh serie is een slimme oplossing voor bedrijven.

Het biedt Cisco-kwaliteit met een lage investering. De producten zijn door Cisco "gecertificeerd gereviseerd" met een hoge kwaliteitsborging. Maar waarom kiezen voor Cisco Refresh? Prestatieniveau Bediening en prestatie zijn het belangrijkste. Cisco Refresh-producten zijn volledig gerenoveerd om hoge normen te handhaven. De normen van dit proces zijn strikt gegarandeerd, zodat het imago van Cisco niet wordt geschaad. Elk onderdeel en elke eenheid ondergaat een rigoureus en uitgebreid testproces. Het testproces is geslaagd voor de ISO 9001/14001-certificering en is gericht op herfabricage. Met andere woorden, alles wat we doen is cyclisch verantwoorde kwaliteit leveren. Het eindresultaat is gemoedsrust, omdat u de enige echte Cisco-prestaties en kwaliteit krijgt via officiële ondersteuning.

 

Buiten prijs zijn garantie en snelle beschikbaarheid ook mooie voordelen van Cisco Refresh

Verantwoord ondernemen

Refurbished apparatuur biedt praktische oplossingen om bedrijven en organisaties te helpen verantwoorde acties te ondernemen. Vergeleken met het maken van nieuwe hardware, verbruikt het opknappen van Cisco Refresh-hardware vele malen minder energie. Cisco Refresh kan u ook helpen de levensduur van uw Cisco-omgeving te verlengen en het aantal elektronische apparaten dat op stortplaatsen terechtkomt te verminderen. Dit alles draagt bij aan het realiseren van een duurzame circulaire economie. Budgetvriendelijk Met een korting tot 75% van de oorspronkelijke prijs van de nieuwe apparatuur, biedt Cisco een kosteneffectieve oplossing via de Refresh-serie. Deze producten bieden oplossingen die voldoen aan individuele productbehoeften, of ze kunnen worden gecombineerd met nieuwe Cisco-producten in een grotere oplossing. Hierdoor kunnen ze de totale kosten verlagen en voldoen aan de meest uitdagende inkoopvereisten.

 

Op de lange termijn kunt u uw budget besparen.

Is het mogelijk om Cisco Support/Smarnet eenvoudig af te sluiten op Cisco Refesh van Vareza? De voorwaarden voor uw aanschaf van Cisco Refresh zijn in principe dezelfde als die voor de aanschaf van nieuwe Cisco hardware. 

Er is een grote voorraad oude stopgezette modellen. Deze zijn afkomstig van lease overstock inruil etc. Deze worden allemaal door het maakproces heen gehaald en voldoen daarna weer aan de strenge Cisco eisen.

 Wanneer nieuwe producten schaars zijn, biedt de huidige voorraad Cisco Refresh-modellen een oplossing.


Van Rees Zakelijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen