FAQ

Cisco refresh netwerk apparatuur

Managed wifi

Cisco refresh netwerk apparatuur

Cisco refresh is de slimme en groene keuze van Cisco. Deze apparatuur is opnieuw door het maakproces gehaald en voldoet aan de hoge Cisco kwaliteits eisen.Bekijk hier de meest gestelde vragen.FAQ Cisco refresh

Wat is Cisco refresh

Sinds 2001 verkoopt Cisco zijn hoogwaardige gereviseerde producten - oorspronkelijk onder de naam Cisco Certified Refurbished Equipment (of CCRE) - en nu als Cisco Refresh. Van de eerste inspectie en testen tot het schoonmaken en verpakken, alleen Cisco, de oorspronkelijke fabrikant, kan onze producten echt op het hoogste niveau herfabriceren.

Welke soorten Cisco Refresh-producten zijn beschikbaar?

We hebben meer dan 6.500 actieve (momenteel op de wereldwijde prijslijst) en einde-van-verkoop producten (niet langer nieuw verkrijgbaar, maar met ten minste één jaar ondersteuning beschikbaar via Cisco Technical Assistance Center [TAC]). Onze inventaris omvat producten uit alle technologische gebieden, waaronder switching, routering, draadloos, IP-telefonie, beveiliging en andere geavanceerde technologieën.

In welke landen is Cisco Refresh beschikbaar?

Cisco Refresh is beschikbaar in meer dan 70 landen.

Waar kan ik meer te weten komen over het revisieproces van Cisco?

https://www.cisco.com/c/en/us/products/remanufactured/how-to-buy/standards.html

Zijn Cisco Refresh-producten betrouwbaar?

Ja. Cisco Refresh-producten zijn opnieuw vervaardigd, hebben kritische technische wijzigingsorders gekregen en zijn grondig getest en opnieuw getest om te voldoen aan de strenge Cisco-specificaties. Ons rigoureuze en gepatenteerde proces zorgt ervoor dat onze klanten echte Cisco-producten krijgen, gecertificeerd door Cisco.

Wat is een eindeverkoopproduct? EOS product

Cisco geeft aan dat een product het einde van de verkoop (of het einde van de levensduur) heeft bereikt wanneer het niet langer door Cisco wordt vervaardigd. Hoewel ze niet meer in productie zijn, worden producten aan het einde van de verkoop nog steeds opnieuw vervaardigd door Cisco Refresh en zijn ze beschikbaar voor verkoop. Cisco-garanties en Cisco SMARTnet-ondersteuning zijn van toepassing op zowel huidige als end-of-sale producten. Cisco blijft end-of-sale-producten ondersteunen en onderhouden tot een aangekondigde end-of-hardware-ondersteuningsdatum (meestal vijf jaar na het einde van de verkoop).

Hebben Cisco Refresh-producten een garantie? Kan ik ondersteuning krijgen?

Alle Cisco Refresh-units worden geleverd met een geldige softwarelicentie en worden geleverd met dezelfde Cisco-garantie als de gelijkwaardige nieuwe apparatuur, inclusief beperkte levenslange garanties, indien van toepassing. Cisco Refresh-producten hebben ook dezelfde Cisco SMARTnet-ondersteuningsopties als het equivalente nieuwe product.

Waarin verschilt het revisieproces van Cisco van wat andere leveranciers van gebruikte apparatuur bieden?

Cisco Refresh onderscheidt zich van andere leveranciers van gebruikte apparatuur in het rigoureuze en gepatenteerde revisieproces dat op onze producten wordt toegepast. Alle herfabricage wordt uitgevoerd door door Cisco geautoriseerde contractreparatiefabrikanten die gebruikmaken van door Cisco geautoriseerde onderdelen, processen en standaarden.

Gebruikte of opgeknapte apparatuur van derden, evenals apparatuur die afkomstig is van buiten de door Cisco geautoriseerde kanalen, heeft te maken met de volgende risico's:

Onbekende herkomst of eigendomsgeschiedenis: het apparaat is mogelijk vervalst, beschadigd of ontbrekende essentiële product upgrades. Risico's zijn onder meer beveiliging, veiligheid en netwerkintegriteit.

Beperkte ondersteuning: eventuele ondersteuning bestaat vaak uit hardware vervanging. Nu netwerkintelligentie echter steeds meer in de software wordt ingebed, is zowel hardware- als softwareondersteuning van vitaal belang om de volledige netwerkprestaties te behouden.

Hogere totale kosten: Onbekende kosten kunnen bestaan ​​uit inspectie- en her licentiekosten, kosten van netwerkstoringen (ondersteuning, probleemoplossing en vervanging van onderdelen) en gederfde inkomsten als gevolg van bedrijfsonderbrekingen.

Waarom Cisco Refresh aanschaffen in plaats van gebruikte Cisco apparatuur bij een broker of een andere reseller

Er zijn vijf goede redenen:

Gemoedsrust: van inkoop tot eindproduct tot ondersteuning na verkoop, Cisco Refresh biedt u dezelfde ondersteuning en waarde die u verwacht van nieuwe Cisco-producten.

Prestaties en betrouwbaarheid: Cisco Refresh is gereviseerd en getest door getrainde remanufacturing-technici van Cisco in ultramoderne faciliteiten. Alle onderdelen en processen die in het revisieproces worden gebruikt, zijn gecertificeerd door Cisco en alle units worden gedekt door dezelfde garantie als de equivalente nieuwe Cisco-producten.

Laagste totale eigendomskosten (TCO): concurrerende prijzen, geen kosten voor inspectie en her licenties, en financieringsopties van Cisco Capital maken Cisco Refresh tot een logische, veilige en financieel verstandige investering.

Uitgebreide inventaris: Cisco heeft meer dan 6.500 huidige en aan het einde van de verkoop echte Cisco Refresh-modellen in voorraad. Cisco Refresh (-RF-producten) worden alleen verkocht via door Cisco geautoriseerde wederverkopers.

Focus op uw bedrijf, niet op uw netwerk: de aanschaf van onze hoogwaardige, gecertificeerde, door Cisco geleverde producten biedt gemoedsrust die ongeëvenaard is door andere gebruikte Cisco-apparatuur opties, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, niet op uw netwerk.