Inkoop verkoop gebruikte hardware
31 december 2021 

Inkoop verkoop gebruikte hardware

Opkoop netwerkapparatuur van Cisco HP Juniper Fortinet voornamelijk A merken

Opkoop apparatuur is een dienst dienst die wij op twee manieren uitvoeren eerste optie is het opkopen van de hardware bijvoorbeeld switches routers access points etcetera. De tweede optie is consignatie dat wil zeggen wij kijken wat de producten doen In de markt en zetten deze te koop in onze wereldwijde netwerk. Bij verkoop wordt de apparatuur opgehaald en verzonden dan een nieuwe eigenaar.

  • Consignatie
  • Directe aankoop

Voordeel van deze opzet is dat de hart weer meer oplevert voor de verkopende partij. Bij opkoop moet hij rekening houden met kosten van opslag verpakkingen maar ook de kosten van verlies Als de apparatuur niet verkoopt korte termijn. Volgende regel prijsdaling door veel voorraad In de markt en ga zo maar door.

Optie A is voor de verkopende partij handig als ze snel van de spullen af willen en snel geld willen zien. Optie B is beter en brengt normaal gezien meer op voor Iedereen Zonder extra kosten. Dit proces duurt wel langer, bij optie A heeft u meteen geld voor uw apparatuur. Onder consignatie is dat niet het geval. Vareza heeft een groot netwerk van handelaren die graag apparatuur opkopen zeker in deze tijd van de korte is er zeer is er vraag naar gebruikte a merk apparatuur van onder andere Cisco HP en andere A merken.

Het is uiteraard ook goed dat u gebruikt door hard werken tweede kans geeft. Dit is goed voor het milieu. Hard werken jaren jaren meedraaien. Veel bedrijven zijn blij met gebruikte apparatuur die nog jaren meekan tegen een aantrekkelijke prijs. Tegenwoordig bieden heel veel fabrikanten refurbished apparatuur en via speciale programma s Iedereen stapt aan boord van de circulaire trein. Het mooie is dat de apparatuur al bestaat in schoonmaakbeurt een update een operating systeem update zorgt ervoor dat de apparatuur weer jaren meekan.de meeste fabrikanten geven ook weer nieuwe garanties en service opties Cisco heeft bijvoorbeeld het Cisco refresh programma. Meer weten over Cisco refresh neem dan contact met ons op. Vareza is Cisco certified select partner. Wilt u uw oude apparatuur verkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Deel ondertussen uw inventaris met ons zodat we een waardebepaling kunnen uitvoeren.

Voordelen recycle verkoop van uw gebruikte hardware

Als afsluiter willen wij nog graag een aantal voordelen benoemen die die gerealiseerd worden beide consignatie of verkoop van gebruikte apparatuur.

  1. het is goed voor het milieu
  2. de producten hoeven niet afgebroken te worden milieutechnisch
  3. ze krijgen nog een tweede leven
  4. er wordt geen extra Energy verbrand voor het milieu
  5. minder brandstof minder vervoer
  6. veel bedrijven zijn blij met gebruikte apparatuur
  7. en refurbished producten worden altijd volledig nagekeken voorzien van nieuwe hardware en software en kom er vaak met een garantie van 6 tot 12 maanden

Verantwoord ondernemen MVO

Dus als u als bedrijf zijnde een maatschappelijk verantwoord ondernemer wil zijn en een groene footprint wil achterlaten In de maatschappij als bedrijf zijnde dan is het altijd goed om uw gebruikte hardware de recyclen via gespecialiseerd partijen zoals de Vareza.

Wat wij graag van u zien als u gebruikte hardware wilt verkopen. Graag zien wij dan een overzicht van uw apparatuur met serie nummers artikelnummers en eventueel andere aanvullende informatie zoals bijvoorbeeld de software die er nog op draait het operating systeem. Graag ook foto's delen dan kunnen wij de apparatuur vaak wel op afstand wel beoordelen.

De waarde van de apparatuur wordt meestal bepaald aan de hand van de vraag en het aanbod In de markt. Wij hebben zicht om prijzen en voorraden wereldwijd en kunnen dus heel vaak kunnen dus heel vaak al zien wat de gemiddelde waarde en doorloopsnelheid van een product zal zijn. Op basis hiervan kunnen wij snel een prijs bepalen.

Wij gaan ervan uit dat we u hiermee weer een stukje wijzer hebben gemaakt op gebied van verkoop en consignatie van uw gebruikte apparatuur of uw bestaande apparatuur die binnenkort vervangen gaat worden. Nogmaals neem vrijblijvend contact met ons op mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel. U kunt ons altijd bereiken via telefoon of via e mail via onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U mag ook altijd mailen naar sales@vareza.nl

Nog meer over recycle en de trend die al een poos gaande is 


 

Over de schrijver
Reactie plaatsen