Vareza

IT opkoper

“Welkom bij onze blog over IT opkopers! In deze blog gaan we dieper in op wat een IT opkoper hardware precies is, hoe ze werken en waarom ze zo belangrijk zijn in de huidige technologische wereld.

Een IT opkoper is een bedrijf of individu die gebruikte IT-apparatuur, zoals computers, servers, netwerkapparatuur en telefoons, koopt van bedrijven en organisaties. Deze apparaten worden dan gerecycled, hergebruikt of verkocht aan andere bedrijven of particulieren.IT Opkoper

Er zijn veel redenen waarom bedrijven hun IT-apparatuur willen verkopen aan opkopers. Soms zijn ze op zoek naar een snelle oplossing om oude of overtollige apparatuur kwijt te raken, terwijl andere bedrijven de opbrengst van de verkoop willen gebruiken om nieuwe apparatuur te kopen.

IT opkopers spelen een belangrijke rol in de technologische wereld, omdat ze ervoor zorgen dat oude apparatuur op een verantwoorde manier wordt afgevoerd en hergebruikt. Dit helpt bij het beperken van de hoeveelheid afval in de landfills en het besparen van grondstoffen die nodig zijn om nieuwe apparaten te maken.

Wij kopen:

  • Cisco
  • HP
  • Dell
  • Juniper
  • EMC
  • Extreme
  • Fortinet
  • Ander A merken

IT opkoper hardware, wij kopen uw gebruikte hardware

Wij kopen in principe alle soorten werkende IT-hardware in. Sommige hardware gaat langer mee dan andere, maar als de hardware minder dan 5 jaar oud is, kan deze in principe hergebruikt worden. Naast IT hardware kopen wij ook diverse randapparatuur in zoals servers, storage devices en laptops. Vraag het ons gerust.

Ja, oude IT-hardware heeft een restwaarde. We maken echter ook kosten om deze hardware op te halen, te testen en door te verkopen. Zo moeten we onze klanten bijvoorbeeld ook zekerheden geven.

Wij kopen oude hardware, wij zijn een IT opkoper. Heeft u oude hardware liggen dan nemen wij deze graag van u over.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Voordelen verkopen gebruikte hardware aan IT opkoper hardware

Recycling vermindert de vervuiling die wordt veroorzaakt door de productie van nieuwe hardwareproducten. – Het kost minder energie om gebruikte hardware te recyclen dan om nieuwe hardware vanaf nul te maken. – Recycling kan een financieel rendement op uw investering opleveren, aangezien veel recyclingcentra betalen voor bepaalde soorten gebruikte hardware. – Het recyclen van gebruikte hardware draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen, zoals metalen en kunststoffen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een waardebepaling Contact. 

Bekijk ook onze bedrijfspagina op Linkedin en volg ons

Over Vareza

Wij kopen gebruikte netwerk apparatuur, uw oude apparatuur is geld waard. 

Wij leveren en kopen gebruikte en refurbished netwerk apparatuur van Cisco, HP, Juniper  Dell, Fortinet en Huawei. Heeft u nog gebruikte apparatuur liggen dan vernemen wij dat graag. Het onderstaande lijstje geeft u een idee waar wij interesse in hebben. Uw gebruikte apparatuur is mogelijk nog geld waard. Wij halen het gratis voor u op. Neem contact op voor een gratis waardebepaling.

Veel netwerkapparatuur is nog geld waard, laat het dus niet op de plank liggen. Veel bedrijven kunnen nog jaren draaien op apparatuur waar u afscheid van heeft genomen. Verkoop het nu het nog waarde heeft. Straks is het niets meer waard. Dan is wel het advies om het te recyclen voor alle waardevolle grondstoffen.

Switches, routers, accespoints, firewalls, servers, storage, laptops