Vareza

Opkopen hardware

Opkopen hardware

Opkopen hardware. Dat is wat wij doen gebruikte hardware is vaak nog geld waard.

Opkopen hardware

Ook voor u als bedrijf is gebruikte hardware nog steeds geld waard. Uw oude hardware kopen wij graag op. Zeker als deze niet ouder is dan 60 maanden.

Het is ook slim om uw oude gebruikte netwerk apparatuur te verkopen. Het levert u meestal nog wat geld op, een extra potje of korting voor uw nieuwe of gebruikte IT apparatuur. Veel bedrijven laten het vaak te lang staan, hierdoor daalt de waarde tot nihil. U kunt het beter op tijd verkopen of inruilen tegen jongere hardware.

Hardware opkopen dat is wat graag doen, het draagt bij aan een beter milieu. Plus als bedrijven gebruikte hardware inzetten voor hun IT omgeving dan hoeft er geen nieuwe hardware gemaakt te worden. Dat scheelt weer uitstoot en energie.

Wat kopen wij dan graag ? Switches, routers, firewalls, accespoints servers, storage. Van de merken, Cisco, Juniper, HP, dell, Huawei, Fortinet en andere A merken.

U geeft aan wat u graag wilt verkopen, wij doen een bod, daarna halen wij het gratis op en testen de apparatuur. Daarna betalen wij meteen de factuur.

Ophalen doen wij gratis in Nederland, Belgie en andere landen moeten we doen in overleg.

Wij doen alleen zaken met bedrijven

Vareza is al jaren aktief in de IT markt, wij zijn begonnen in 1997. In 2016 zijn wij zelfstandig gegaan. Onze focus is nu voornamelijk opkoop en support van gebruikte netwerk apparatuur. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan de circulaire markt. Wij verlengen de levensduur van apparatuur. Beter voor iedereen.

  • Minder energie
  • Minder uitstoot
  • Minder delving van grondstoffen
  • Minder transport

Lees onze blog over de voordelen van hardware opkopen of eigenlijk het verkopen van uw oude gebruikte hardware.

Wij doen alleen zaken met bedrijven, neem contact met ons op voor een maximale restwaarde. Onze koerier komt het zsm ophalen.

Neem contact met ons op 

 

Bekijk onze Linkedin pagina en volg ons voor meer informatie