Vareza

Oude hardware opkoper

Oude hardware opkoper, dat is wat wij doen. Wat doet Vareza met oude hardware ?

Oude hardware opkoper
Oude hardware opkoper

Vareza koopt gebruikte netwerkapparatuur van klanten om deze vervolgens te herstellen, te upgraden en te verkopen aan bedrijven en organisaties. De gebruikte netwerkapparatuur wordt grondig gecontroleerd, waarna deze wordt gerepareerd, geupgrade of gerefurbished. Vervolgens worden de apparaten getest om de prestatie te verbeteren en de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor kunnen bedrijven en organisaties kosteneffectieve oplossingen krijgen voor hun ITinfrastructuur.

Wij kopen switches, routers, accespoints, servers, storage, firewalls en opties.

Onze merken:

  • HP
  • Cisco
  • Arista
  • EMC
  • Dell
  • Juniper
  • Fortinet
  • Extreme

Wat gebeurt er met de hardware tijdens een opknapbeurt ?

Refurbish proces van Cisco netwerkswitches ? Refurbish proces van Cisco netwerkswitches bestaat uit het vervangen van defecte onderdelen, het testen en configureren van het apparaat en het herstellen van het ontwerp om het product te optimaliseren. Het proces begint met het inspecteren van de switch en het identificeren van de defecte onderdelen. Vervolgens worden de defecte onderdelen vervangen door nieuwe, gecertificeerde onderdelen. Daarna worden het apparaat en het netwerk getest om er zeker van te zijn dat alle functies goed werken. Als alle tests zijn geslaagd, wordt de switch geconfigureerd op basis van de door de klant voorgeschreven parameters. Tot slot wordt de switch geoptimaliseerd door de performance te verbeteren.

Vareza is een oude hardware opkoper. We kopen oude hardware van bedrijven en organisaties en verkopen deze vervolgens hersteld, geüpgraded of gerefurbished. De apparatuur wordt grondig gecontroleerd, waarna deze wordt gerepareerd, geupgrade of gerefurbished.

Wat is het voordeel van hardware refurbishen ? Het voordeel van hardware refurbishen is dat het een kosteneffectieve manier is om apparaten te vervangen of te upgraden. Refurbished hardware kan veel goedkoper zijn dan nieuwe hardware, waardoor organisaties een lagere totale kostenpost hebben voor hun ITinfrastructuur. Refurbishing biedt ook een mogelijkheid om de levensduur van apparatuur te verlengen. Dit vermindert de impact op het milieu en levert ook een financiële besparing op.

Wat doet Vareza als oude hardware opkoper ?

Neemt contact met vareza als u gebruikte oude hardware heeft liggen Als u oude hardware heeft liggen, kunt u contact opnemen met Vareza om te zien of Vareza deze hardware wil kopen. Vareza zal de oude hardware inspecteren en vervolgens beoordelen of deze geschikt is voor herstel, upgrade of refurbishing. Als de hardware geschikt is, zal Vareza deze kopen en vervolgens herstellen, upgraden of refurnishen. Als de hardware niet geschikt is, zal Vareza deze recycleren volgens de Europese verordening voor recycling van elektrische en elektronische apparatuur

Oude hardware verkopen is een slimme keuze

Oude hardware verkopen is een slimme keuze. Als u oude hardware heeft die u niet meer nodig hebt, kunt u deze verkopen en zo geld besparen. U kunt de hardware verkopen aan bedrijven die deze gebruiken voor het herstellen, upgraden of refurnishen van oude apparatuur. Dit is een kosteneffectieve manier om geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te helpen door het hergebruiken van oude hardware. Verkoop uw hardware aan een oude hardware opkoper zoals Vareza :) 

Als u meer informatie wilt over onze producten en diensten als oude hardware opkoper, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via email op rvr@vareza.nl of via telefoon op +31 (0) 40 2405388. We staan u graag te woord en helpen u verder met al uw vragen.

Als u meer informatie wilt over refurbished hardware, netwerkapparatuur en recycling, kunt u ons blog bezoeken. We hebben regelmatig artikelen over deze onderwerpen, waaronder informatie over refurbished hardware, gerecycleerd materiaal, manieren om energie te besparen en milieuvriendelijke tips. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. We zijn altijd blij om u te helpen!

Als u meer wilt weten over oude hardware opkoper Vareza, bezoek dan onze Linkedin pagina. Hier vindt u informatie over onze bedrijfscultuur, onze laatste projecten, nieuwe updates over ons bedrijf en nog veel meer. U kunt ook contact met ons opnemen via deze pagina als u vragen of opmerkingen heeft. We hopen u hier te zien!

Tot slot

Vareza is een oude hardware opkoper. We kopen oude hardware van bedrijven en organisaties en verkopen deze vervolgens hersteld, geüpgraded of gerefurbished. De apparatuur wordt grondig gecontroleerd, waarna deze wordt gerepareerd, geupgrade of gerefurbished. Vervolgens worden de apparaten getest om de prestatie te verbeteren en de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor kunnen bedrijven en organisaties kosteneffectieve oplossingen krijgen voor hun ITinfrastructuur. Refurbished hardware kan veel goedkoper zijn dan nieuwe hardware, waardoor organisaties een lagere totale kostenpost hebben voor hun ITinfrastructuur. Bovendien kunnen bedrijven refurbished apparatuur kopen die al geconfigureerd is, waardoor ze tijd en kosten besparen.