Vareza

Wij kopen gebruikte acces-points HP aruba

Wij kopen gebruikte acces points hp aruba

Wij kopen gebruikte acces points van HP aruba

Wij kopen gebruikte acces-points HP aruba

HP Aruba is al jaren sterk aanwezig op de NL markt. Daarom kopen wij graag uw gebruikte acces points van HP Aruba. De WiFi acces points van HP Aruba zijn een veel gebruikt merk in de NL markt en daarom is er meestal nog vraag naar gebruikte WiFi acces points van dit merk.

Onze interesse gaat ook uit naar de switches en WiFi controllers van HP aruba. Zowel de POE en de NON POE versies (power over ethernet).

Acces points van HP aruba komen in diverse smaken:

  • Indoor acces points
  • Outdoor acces points
  • Remote acces points

Bekijk deze varianten op de website van hp aruba https://www.arubanetworks.com/products/wireless/access-points/

Uw hardware is mogelijk geld waard, neem contact met ons op voor een waardebepaling

 

Acces points hebben een bepaalde standaard volgen de IEEE dat is de 802.11 deze word qua snel aangeduid met bijvoorbeeld AC of AX en zijn of enkel of dual band zoals 2,4 en 5,0 dat is de frequentie waarop ze uitzenden.

  • 2,4 heeft een prima bandbreedte en een langer bereik dan 2,4.
  • 5,0 heeft een korter bereik maar wel een grotere bandbreedte, er kan dus meer data overheen. Voor kleinere ruimtes is 5,0 weer ideaal en 2,4 voor grotere ruimtes.

Qua IEEE standaarden zijn de B/G/N/A wel uit gefaseerd, de AC/AX en hoger zijn de standaarden met hoge snelheden die zeker in deze tijd gewild zijn.

Iedereen werkt met mobiele devices zoals iPads, laptops, voip en meerdere telefoons. WiFi is tegenwoordig standaard aanwezig op menig kantoor voor zowel medewerkers en gasten. Iedereen verwacht tegenwoordig ook een WiFi netwerk. Hierdoor zijn de acces points met hoge snelheden en dual band plus meerdere radio’s voor een snelle data verwerking een graag gekocht product.

Lees hier meer over de WiFi standaarden

https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

Wij kopen dus graag uw gebruikte acces points, wij geven u maximale restwaarde. En bij akkoord komen de spullen netjes ophalen. In ons magazijn worden ze getest om te controleren of ze nog werken,

Daarna worden ze schoon gemaakt voorzien van nieuwe software updates.

Wellicht een likje verf en dan gaan ze in een mooie doos met extra garantie naar een nieuwe omgeving. Op deze manier wordt uw gebruikte acces points nogmaals opnieuw ingezet en kan deze weer jaren mee. Mochten we ze niet meer kunnen verkopen, dat komt ook voor dan worden ze tzt verantwoord afgevoerd en gerecycled. Op deze manier helpen wij het milieu weer een handje.

Modellen HP Aruba :

  • IAP 107
  • IAP 207
  • IAP 307

300 serie, 500 serie en 600 serie.

Maar mocht u wat hebben liggen vraag het even na bij ons dan geven wij u zsm antwoord.

Er vanuit gaande u hiermee weer wat wijzer hebben gemaakt op het gebied van HP Aruba acces points. Wij geven u graag een maximale restwaarde voor uw gebruikte HP aruba acces points. En als u ook de HP Aruba switch of WiFi controller erbij heeft dan willen wij die ook graag van u afnemen.

Vaak zijn dat POE switches (power over ethernet) met een WiFi controller voor het voeden en aansturen van uw WiFi netwerk.

Wij kopen uw gebruikte HP Aruba acces points en switches.Opkoop HP aruba switches

Neem contact met ons op via de contact pagina https://vareza.nl/contact/

Een beller is sneller :)

Tot ziens

Vareza